Super-Elmar-M 18mm f/3,8 ASPH svart

Leica Super-Elmar-M 18mm f/3,8 ASPH svart

Artikelnummer: 316078

Med 18mm får du med hela landskapet, rummet, byggnaden mm så som dina ögon såg det

32 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Super-Elmar-M 18/3,8 ASPH svart
Objektivet med större omfång än de flesta. Med 18mm får du med hela landskapet, rummet, byggnaden mm så som dina ögon såg det. Som alla andra objektiv i Leica M- serien har den mycket bra linser som minimerar distorsion, lens flare, ströljus och samtidigt ger fin kontrast och färgåtergivning.

Glöm inte!
Köp till ett neutralt filter (UV eller Skylight) för att skydda objektivets frontlins.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.