Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

T-Holster aluminium silver

Leica T-Holster aluminium silver

Artikelnummer: 1012015

Detta kamerahölster i läder är snyggt och passar perfekt till din Leica T.

1 650 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Leica T-holster
Detta kamerahölster i läder är snyggt och passar perfekt till din Leica T.

T-holster bärs som en axelväska och har designats tillsammans med AUDI Design. T-holster håller din Leica T på plats även vid högre hastigheter och kan lika gärna bäras över en t-shirt som en vinterjacka. T-holster kommer i två olika versioner; en i grått läder och en i aluminium silver.

Den tidlösa designen gör att detta verkligen är ett kamerahölster som sticker ut.
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.