Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Tubkikare Apo Televid 82 vinklad 25x50x WW ASPH

Leica Tubkikare Apo Televid 82 vinklad 25x50x WW ASPH

Artikelnummer: 318535

Den perfekta kikaren för att observera djurlivet på håll med

32 900 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Tubkikare Apo Televid 82 vinklad 25x50x WW ASPH
Den perfekta kikaren för att observera djurlivet på håll med. Med sin vatten, smuts och stöttåliga utsida. Sitt behändiga, kompakta format, det breda synfältet och sin extrema närgräns på bara 4 meter är denna kikare en hit. Har väldigt fin färgåtergivning, kontrast och skärpa - både i ljusa och mörka förhållanden.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.