Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Universal sökare WA 16-18-21 till Leica M

Leica Universal sökare WA 16-18-21 till Leica M

Artikelnummer: 1014366
8 950 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Universalsökare med hög upplösning
Denna universala vidvinkelsökare används tillsammans med Leica Tri-Elmar-M 16-18-21/4,0 ASPH. Sökaren är okänslig för ströljus och har hög upplösing som kommer resultera i fantastiska bilder med levande färger. Sökaren är anpassad både för analoga och digitala Leica M-kameror. Parallaxkompensationsratten gör det möjligt att justera fokusavstånd i fem steg. Ett asfäriskt linselement och ett med akromatisk korrigering möjliggör hög upplösning. Det belysta vattenpasset hjälper dig att hålla kameran horisontellt även i dåliga ljusförhållanden. Ögonmusslan har ett skruvfäste så att du kan använda en korrektionslins om du behöver.
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.