Vario-Elmarit-SL 24-90mm f/2,8-4 ASPH

Leica Vario-Elmarit-SL 24-90mm f/2,8-4 ASPH

Artikelnummer: 1022660
46 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Vario-Elmarit-SL 24-90/2,8-4,0 ASPH

Med sin behändiga brännvid på 24-90 mm finns det få motiv som inte passar detta objektiv. Objektivet har tack vare en nyutvecklad stegmotor i linjär position en väldigt snabb, nästan ljudlös och exakt foksuering. Detta gör också att objektivets totala längd inte förändras vid fokusering eller zoomning. Linsen har 18 element i sex grupper, varav fyra är asfäriska och 11 element är gjorda av glas med partiell spridning för minimering av kromatisk abberation. Objektivet har en optisk bildstabilisering som kompenserar för upp till 3,5 stopps kameraskakningar.

Levereras med:

  • Motljusskydd
  • Främre och bakre objektivlock

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.