Leica Vario-Elmarit-SL 24-90mm f/2,8-4 ASPH

Leica Vario-Elmarit-SL 24-90mm f/2,8-4 ASPH

Vario-Elmarit-SL 24-90mm f/2,8-4 ASPH

Artikelnummer: 1022660
WebblagerBeställs från leverantör till dig
Butik:
46 990 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Vario-Elmarit-SL 24-90/2,8-4,0 ASPH

Med sin behändiga brännvid på 24-90 mm finns det få motiv som inte passar detta objektiv. Objektivet har tack vare en nyutvecklad stegmotor i linjär position en väldigt snabb, nästan ljudlös och exakt foksuering. Detta gör också att objektivets totala längd inte förändras vid fokusering eller zoomning. Linsen har 18 element i sex grupper, varav fyra är asfäriska och 11 element är gjorda av glas med partiell spridning för minimering av kromatisk abberation. Objektivet har en optisk bildstabilisering som kompenserar för upp till 3,5 stopps kameraskakningar.

Levereras med:

  • Motljusskydd
  • Främre och bakre objektivlock
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.