Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Visoflex sökare (typ 020)

Leica Visoflex sökare (typ 020)

Artikelnummer: 1012001

Hög-upplöst elektronisk sökare till din Leica T.

5 295 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Leica Visoflex (Typ 020)

Visoflex är en högupplöst elektronisk sökare som du fäster i blixtskon på din kompatibla Leica kamera. När du höjer kameran till ditt öga så stängs kamerans LCD-skärm automaktiskt av och den elektroniska sökaren startar. Sökaren kan också lutas framåt och vridas åt både höger och vänster så att du lättare kan fotografera i olika vinklar.

Kompatibel med:

  • Leica X
  • Leica T
  • Leica TL
  • Leica M10

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.