Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

X-U

Leica X-U

Artikelnummer: 1025010
  • Vattentät kamera med APS-C sensor
  • Motsvarar 35 mm brännvidd
  • Hög ljusstyrka på f/1,7
36 500 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

Vattentäta kompaktkameran Leica X-U
Vatten- och dammtät (IP68) kompaktkamera från Leica som gör det möjligt för dig att fotografera under vattenytan på ner till 15 meters djup. Dessutom är X-U stötsäker upp till 1,22 meter och klarar av temperaturer från -10°C till +40°C på land och 0-40 grader under vatten.

X-U är den perfekta följeslagaren i tuffa förhållanden som vid snöstormar, sandstormar eller skyfall. Det tätade huset är utrustat med TPE-skydd som ger ett perfekt grepp, ett härdat skydd för LCD-skärmen och dubbelt låssystem för batterifacket och minneskortplatsen.

Kompaktkameran har lättanvända rattar som du snabbt kan justera slutartid och bländare på. Objektivet är Leica Summilux med en brännvidd på 23 mm och en största bländare på f/1,7 som gör att du kan få en mycket vacker bakgrundsoskärpa.

Fördelar:

  • APS-C CMOS-sensor
  • 16,2 megapixlar
  • Vattentät ner till 15 m djup
  • Filma i full HD
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.