Vikbart fodral till Tab M10 Plus

Lenovo Tab M10 Plus Folio Case

Artikelnummer: 1052023
  • Tunt fodral med mjukt foder
  • Automatisk strömsparläge och aktiveringsfunktion
  • Inbyggt stativ för flera visningslägen
399 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
Fodral och skyddsfilm till din Lenovo Tab M10 (2nd gen)-surfplatta. Det tunna fodralet har ett mjukt grått foder som ger skärmen ett bra skydd och skyddsfilm som skyddar mot repor. Fodralet har inbyggt stativ som gör att du kan placera din surfplatta i olika lägen beroende på om du ska läsa, skriva eller kolla på video. Det har dessutom automatiskt strömsparläge och aktiveringsfunktion när du lägger ihop samt öppnar fodralet.

Levereras med 

  • Lenovo Tab M10 Plus Folio Case
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.