Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Regnskydd 2 Pro forestgreen

LensCoat Regnskydd 2 Pro forestgreen

Artikelnummer: 1026469
1 695 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Smart regnskydd till kamera och objektiv
LensCoat Regnskydd 2 skyddar din kamera med objektiv från regn, snö, smuts, sand och damm. Det finns två integrerade fickor med fällbara ärmar på båda sidor så att du lätt kommer åt kamerans och objektivets alla kontroller samt kan zooma och fokusera. Du får även tillgång till kameran genom den bakre öppningen och till objektivet genom botten av skyddet. Regnskyddet är konstruerat av ett lättviktigt vattentätt material som andas och finns i olika färger för olika typer av kamouflage. Skyddets sömmar är förseglade för maximalt skydd och inget speciellt okular behövs.

Regnskyddet finns i två storlekar; Pro för systemkamera med objektiv på 200-400mm, 300mm f/2,8 samt 800 mm och Standard för systemkamera med mindre objektiv upp till 100-400m och 400mm f/5.6.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.