Rengöringspenna Micro Pro White

Lenspen Rengöringspenna Micro Pro White

Artikelnummer: 1040177
199 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Lenspen Rengöringspenna Micro Pro White

Rengöringspennan som kommer åt där större pennor misslyckas. Lenspen Micro Pro White har en speciellt utformad spets, vilket skiljer den åt mot andra modeller, denna gör att du kommer åt smuts och damm på små och svåråtkomliga ställen.

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.