Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

USB-minne 64GB Jumpdrive M20 USB 3.0

Lexar USB-minne 64GB Jumpdrive M20 USB 3.0

Artikelnummer: 1016414
290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
USB-minne för surfplatta och smartphone
Med Lexar Jumpdrive M20 med micro-USB och USB 3.0 kan du flytta filer mellan din USB On-The-Go-aktiverade Android surfplatta och smartphone, eller från en enhet till dator. Varken dataanslutning eller ström krävs.

Kompatibel med både PC och Mac.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.