Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

USB-Minne Jumpdrive Fingerprint 64GB

Lexar USB-Minne Jumpdrive Fingerprint 64GB

Artikelnummer: 1042127
  • Upp till 10st fingeravtryck för lagring
  • Snabb igenkänning
  • Skyddar din data med 256-bitars AED-kryptering
699 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

USB-sticka med fingeravtrycksskanner

Lexar JumDrive F35 är ett litet USB-minne som skyddar dina lagrade filer med hjälp av en fingeravtrycksskanner. Du ansluter stickan till din dator och ställer in lösenord, registerar fingeravtryck och hantera använder. Enkelt!

Fördelar

  • Upp till 10st fingeravtryck för lagring
  • Snabb igenkänning
  • Skyddar din dator med 256-bitars AED-kryptering

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.