Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

ALX S8 slider-kit för video

Libec ALX S8 kit Tripod System

Artikelnummer: 1030319
  • Släde med 8st kullager för mjuk hantering
  • Slidern kan användas separat
  • Stativ med spreader och nivellerings-möjlighet
9 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

ALX S8 slider-kit för video

Med ALX S8 Kit får du allt du behöver för att snygga slides i din videofilm.

Fördelar

  • Komplett kit
  • Nivellerings-möjlighet
  • Stativ med spreader
  • Slidern kan användas separat
  • Släde med 8st kullager för mjuk hantering

ALX T - Tripod

Stativet är av en beprövad video-modell med midlevel-spreader. Utrustat med stadiga fötter och rejäla lås för enkel hantering. I toppen finns en 75mm nivelleringsskål med plats för kulan, som du i sin tur montera slidern på. Det går även bra att montera ALX H - Head direkt i nivelleringsskålen.

ALX S8 - Slider

S8 är en 80cm slider med släde. Släden bärs upp av 8st kullagerhjul för mjuk hantering. Tack vare 4 ben kan slidern även användas för sig själv på ett bord eller liknande och benen går även att fälla in för att inte vara i vägen. Om du kombinerar ALX S8 kit med ännu ett huvud har du möjlighet att vinkla slidern vertikalt.

ALX H - Head

Videohuvudet är mjukt och oljedämpat och levereras med en snabbplatta. Plattan använder sig av en "klick-in" mekanik för snabb montering och du har möjlighet att balansera din utrustning. Panoreringsarmen hjälper dig att behålla kontrollen med mjuka rörelser.

Läs mer om ALX S8 Kit

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.