Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

FW 800 Repeater 3-port/ EU-kontakt

Lindy FW 800 Repeater 3-port/ EU-kontakt

Artikelnummer: 1021394
395 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Lindy FW 800 Repeater
3-portars höghastighetshubb som kan ansluta FireWire-utrustning till datorn på längre avstånd upp till 4,5 meter. Den har tvåspråkiga IEEE 1394b-portar som stöder både FireWire 400 och 800-enheter med lämpliga kablar och är kompatibel med både PC och Mac. Stöder hastigheter på upp till 800 mb/s när den är ansluten till en FireRie 800-port och en FireWire 800-enhet. Kan kedjekopplas med fler hubbar och ansluta upp till 63 enheter.

Levereras med:

  • FireWire 800 9-pins betakabel, 1 meter
     

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.