Fotobord

Lite Fotobord

Artikelnummer: 305935
795 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

LITE fotobord är ett mycket enkelt, portabelt och billigt fotobord, avsett för mindre, lättare motiv/produkter. Fotobordet gör det möjligt att ljussätta motivet från vilket håll som helst. LITE fotobord är mycket kompakt ihopfällt och fälls upp och färdigställs på några sekunder. Den mobila studiofotografen kan alltså enkelt fälla ihop bordet, "slänga in det i baksätet" i bilen och åka ut och plåta på plats. Den tunna, vändbara PVC-skivan (matt/blank yta) kan antingen rullas till en rulle eller transporteras som en platt skiva.
 

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.