-39%

Macrobälg till Pentax

Lite Macrobälg till Pentax

Artikelnummer: 310578
599 SEK990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Ej köpbar
Ej köpbar
Lite macrobälg
LITE macrobälg kopplas mellan kamerahuset och objektivet och används för extrem närbildsfotografering. Macrobälgen ger möjlighet för att få motivet större än skala 1:1 på filmen (eller sensorn). De flesta andra närbildstillbehör ger i bästa fall skala 1:1. Macrobälgen har ingen överföring av bländare, autofokus eller några elektroniska kopplingar mellan kamerahuset och objektivet, bälgen används alltså "manuellt".

Med macrobälgen sker en ljusförlust, vilket kamerans exponeringsmätare automatiskt tar hänsyn till. Bälgens utdrag är ställbart mellan 40 -150mm. (Graderad mm-skala). Stålbajonett för kamerahus och objektiv.

Vissa digitala systemkameror kräver att man ändrar i menyn så att kameran tillåter användning av bländarring, annars så fungerar inte kameran med mellanringar, bälgar eller andra tillbehör som saknar "A"-läge. (Mer information finns i din kameramanual.)

Om man använder objektiv, som saknar bländarring, så ställer sig objektivet i de flesta fall på minsta bländare.


Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.