Macrobälg till Pentax

Lite Macrobälg till Pentax

Artikelnummer: 310578
990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Ej köpbar
Ej köpbar
Lite macrobälg
LITE macrobälg kopplas mellan kamerahuset och objektivet och används för extrem närbildsfotografering. Macrobälgen ger möjlighet för att få motivet större än skala 1:1 på filmen (eller sensorn). De flesta andra närbildstillbehör ger i bästa fall skala 1:1. Macrobälgen har ingen överföring av bländare, autofokus eller några elektroniska kopplingar mellan kamerahuset och objektivet, bälgen används alltså "manuellt".

Med macrobälgen sker en ljusförlust, vilket kamerans exponeringsmätare automatiskt tar hänsyn till. Bälgens utdrag är ställbart mellan 40 -150mm. (Graderad mm-skala). Stålbajonett för kamerahus och objektiv.

Vissa digitala systemkameror kräver att man ändrar i menyn så att kameran tillåter användning av bländarring, annars så fungerar inte kameran med mellanringar, bälgar eller andra tillbehör som saknar "A"-läge. (Mer information finns i din kameramanual.)

Om man använder objektiv, som saknar bländarring, så ställer sig objektivet i de flesta fall på minsta bländare.


Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.