Lite Väska Beanbag

Väska Beanbag

Artikelnummer: 1015737
295 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Finns i webblager
Praktisk bönpåse för långa optik
Lite Beanbag kan du använda som ett stabilt stöd vid fotografering med teleobjektiv från exempelvis en bil. Genom att placera bönpåsen på dörrkarmen så får du ett mobilt fotogömsle. Den är även perfekt att använda med som stöd för tubkikare när du behöver en stabil och vibrationsdämpande plattform.

Bönpåsen kan även användas som stativtyngd eller som en praktisk väska åt långa objektiv.

Bönpåsen levereras tom men du kan själv fylla den med cirka 3 kg ärtor, majs eller linser. Salt och sand bör inte användas.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.