Genelec 7350A Studio Subwoofer Svart
Genelec 7350A Studio Subwoofer Svart
Genelec 7350A Studio Subwoofer Svart
Genelec 7350A Studio Subwoofer Svart
Genelec 7350A Studio Subwoofer Svart

Genelec 7350A Studio Subwoofer Svart

7350A Studio Subwoofer Svart

Artikelnummer: 1044094
WebblagerFörväntas i webblager 2022-05-31
Butik:
  • När du lite utrymme men vill ha de bästa resultaten
  • Ren artikulerad basreproduktion
  • 8-tums subwoofer med en 150 W klass D-förstärkare
10 790 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Smart subwoofer med LSE-teknologi

När du har lite utrymme men vill ha de bästa resultaten, då är 7350A Smart subwoofer rätt produkt för dig. 7350A är utformad för att exempelvis komplettera 8320A och 8330A Smart-monitorhögtalare. 7350A är en subwoofer som är perfekt för alla studior och anläggningar där utrymme och prestanda är lika viktiga.

Fördelar

  • LSE-teknologi
  • Genelec högtalarhanterare (GLM ™) -programvara
  • Autokalibrering

LSE-teknologi

Laminar Spiral Enclosure (LSE ™) för en ren artikulerad basreproduktion. Inuti drivs en 8-tums subwoofer med en 150 W klass D-förstärkare. Subwoofern är också fullt utrustad med Smart Active Monitoring (SAM ™), den mest avancerade och anpassningsbara övervakningstekniken för du ska få det som du vill. Genelec högtalarhanterare (GLM ™) -programvara möjliggör finjustering av upp till 30 individuella Smart-monitorhögtalare och Smart-subwoofers, medan AutoCal kalibrerar dina inställningar för exakt din lyssningsmiljö.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.