Genelec 8040B Studio Monitor Dark Grey
Genelec 8040B Studio Monitor Dark Grey
Genelec 8040B Studio Monitor Dark Grey
Genelec 8040B Studio Monitor Dark Grey
Genelec 8040B Studio Monitor Dark Grey
Artikelnummer: 1020353

Genelec 8040B Studio Monitor Dark Grey

6" Studiohögtalare med kraftfullt och klart ljud

Webblager
Okänd leveranstid
Butikslager:
  • Högtalare för produktion- och studiorummet
  • 90 + 90 W uteffekt
  • 6" bas- och 3/4" diskantelement

Välj färg

9 490 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Genelec 8040B är en väldigt bra allroundhögtalare för närfältslyssning. Här får du en äkta monitorlyssning med imponerande bas både på hög och låg volym som gör att du inte alltid måste ha en separat subwoofer ståendes på golvet. 8040B är ett mellansyskon i 8000-serien med en storlek på en bit över 30 cm i höjd och en 6,5"-bas som totalt levererar ett ljud med en uteffekt på 180 W. Det ger dig en mellanstor högtalare med stort och kraftfullt ljud med klar och ärlig ljudbild både för hemmastudion som i mer professionella sammanhang.

Fördelar 

  • Studiohögtalare för monitorlyssning
  • Säljs styckvis
  • SPL 105 dB
  • 6,5" bas med 90 W Klass AB-förstärkare
  • 0,75" diskant med 90 W Klass AB-förstärkare
  • 1x XLR-ingång
  • IsoPod-fot ingår

Genelec

Varje element i Genelec-högtalarna har en egen anpassad förstärkare och ett noggrant konstruerat elektroniskt delningsfilter. Genelec är självfallet det naturliga valet för kritisk lyssning även i hemmiljö – mycket tack vare många väsentliga innovationer. Genelecs egenutvecklade Directivity Control Waveguide (DCW) möjliggör bred och jämn spridning med en exakt ljudbild I verkliga rum. Room Response Controlsystemet optimerar högtalarens frekvensgång och anpassar den till ditt lyssningsrum. Genelec-högtalarna, som är utvecklade och tillverkade i Finland, kännetecknas av enastående driftsäkerhet och superb byggkvalitet.

Room Response Controls

Alla högtalare i 8000-serien är utrustade med omfattande akustiska kalibreringsfunktioner som låter användaren justera varje enskild högtalare och subbas för optimalt resultat i lyssningsrummet. 

Pålitliga studiohögtalare

Genelecs professionella arv syns i de material som kabinetten är tillverkade av: formgjuten aluminium och stål. Hållbart, gediget och miljövänligt. Tack vare den integrerade formgivningen, där högtalare och förstärkare är designade som en optimerad enhet, erbjuder Genelecs högtalare och subbasar överlägsen ljudkvalitet, högre ljudtryck samt bättre driftsäkerhet än konventionella passiva högtalare i samma storleksklass. Vidare finner du precis som i samtliga högtalare i 8000-serien, ISS™ (Intelligent Signal Sensing) som övervakar den inkommande signalen och sätter systemet i energisparläge (0,5 W) om ingen signal upptäcks. Iso-Pod™ vibrationsisolerande justerbar fot ingår.

Säljes styckvis
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.