Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

AirPods

Apple AirPods

Artikelnummer: 1032158
  • Apple originalprodukt
  • Inbyggt batteri ger ca 5h timmar batteritid
  • AirPods förvaras i en smidig kapsel som även fungerar som bärbar laddare
  • AirPod har en inbyggd mikrofon för samtal
1 789 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Apple AirPods

Minimalistiska trådlösa hörlurar med inbyggd mikrofon och smidig laddkapsel

Fördelar:

  • Trådlösa
  • Inbyggd mikrofon
  • Laddkapsel

Trådlösa

Apple AirPod är trådlösa hörlurar designade för sömmlös anslutning med din iPhone. Ett inbyggt batteri ger ca 5h timmar batteritid.

Inbyggd Mikrofon

AirPod har en inbyggd mikrofon för samtal och med en enkel knackning på AirPod kan du kontrollera Siri. En IR-sensor känner av om AirPod sitter i örat och pausar automatiskt musiken om du tar ut dem. Självklart startar musiken automatiskt när du sätter in dem igen.

Laddkapsel

AirPods förvaras i en smidig kapsel som även fungerar som bärbar laddare. Kapseln har ett eget batteri, så skulle batteriet i dina AirPods ta slut kan du få 3 extra timmar på bara 15 minuters laddning i kapseln. Totalt håller kapseln ca 24h laddning innan den själv behöver laddas.

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.