i-XLR, Digital XLR-adapter för Apple iOS

Røde i-XLR, Digital XLR-adapter för Apple iOS

Artikelnummer: 1021663
1 390 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Röde i-XLR

Digital XLR-adapter för Apple iOS med Lightning-anslutning.

i-XLR från Röde är en adapter där du sätter enheten i XLR utgången på mikrofonen och i lightningkontakten på iOS-enheten. På detta sätt har du möjlighet spela in från din handmikrofon till din telefon. Enheten har hörlursutgång med volymjustering. Använder du Rödes app kan du även starta inspelningen med ett knapptryck på enheten.

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.