Zoom Ljudinspelare R16
Zoom Ljudinspelare R16
Zoom Ljudinspelare R16
Zoom Ljudinspelare R16
Artikelnummer: 311810

Zoom Ljudinspelare R16

Ljudinspelare R16

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
4 090 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Zoom Controller R16
Spela in ljud i alla miljöer, från levande musikunderhållning, trummor med flera mikrofoner till musikrepetitioner. Även ljud för film och video. Den samtidiga 8-track kapaciteten gör professionalism lätt. Uppspelning av upp till 16 låtar med 16/24-bit linjär WAV-format och 44,1 kHz samplingsfrekvens.

R16 fungerar som ett ljudgränssnitt som möjliggör direkt inmatning av ljud till en dator. Stöd för hög kvalitet 24-bit/96kHz kodningen garanterar perfekt ljud. Åtta ingångskanalerna och två kanaler utgång kan användas samtidigt.

R16 är den första ljudinspelaren som har förmågan att generera en synkroniseringsignal baserad på USB dataöverföring timing. Genom att ansluta två R16-enheter via USB, kan du utse en att fungera som ett USB-värd och den andra som en USB-slav, så synkroniseras transport. Detta låter dig spela in på upp till 16 spår samtidigt att kompetent hantera ett liveuppträdande.

Ljudprogramvaran Cubase LE ingår
Instruktionsfilm hur du aktiverar programvaran hittar du här! OBS, extern länk (ENG)

Levereras med:
Nätadapter, usb-kabel och 1GB SD-minneskort
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.