Soundcraft Soundcraft EPM 6 + MackieThump 15
Soundcraft Soundcraft EPM 6 + MackieThump 15
Soundcraft Soundcraft EPM 6 + MackieThump 15
Soundcraft Soundcraft EPM 6 + MackieThump 15
Soundcraft Soundcraft EPM 6 + MackieThump 15
Artikelnummer: 1055436

Soundcraft Soundcraft EPM 6 + MackieThump 15

Kraftfullt PA-paket med mixer, 6 mikrofonförstärkare och högtalare

Webblager
Okänd leveranstid
Butikslager:
  • Kompakt mixer med 6 mikrofonförstärkare +48V
  • 2 stycken högtalare med stativ
  • 1300w per högtalare
11 890 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Här har du ett kraftfullt PA paket med mixerbord, högtalare, stativ och XLR kablar. Med en liten lätt mixer från Soundcraft, kompakta högtalare från Mackie och högtalarstativ från Supreme har du en kraftull men mobil lösning som passar lika bra till fest som till ditt event.

Paketet innehåller

  • 1x Mixerbord Soundcraft EPM 6
  • 2x Högtalare Mackie Thump 15"
  • 2x Högtalarstativ Supreme HS1
  • 2x mikrofonkabel Pulse XLR 6m

Soundcraft EPM 6

Soundcraft EPM 6 från EPM-serien är en i raden av mixerbord i den allt större Soundcraft familjen. Med EPM får man mycket för pengarna där mikrofonförstärkarna är hämtade direkt från de professionella Soundcrafts GB- & LX7ii mixerborden. Mixerbordet har en 3-bands svepbar EQ på alla mono ingångar och du finner även TRS insert ingångar för att koppla in externa effekter.

Mackie Thump 15"

Mackie Thump PA-högtalare har en kraftfull 1300 Watts Klass D-förstärkare som leverererar ut ditt ljud med dunkande bas och klara toner. En inbyggd digital 2-kanalsmixer låter dig ansluta mikrofoner, line-in och instrument och fyra olika högtalarlägen låter dig anpassa ljudet för din omgivning för alltid ha optimalt resultat på några sekunder. En Power Factor Correction håller strömförsörjningen stabil och garanterar bra prestanda. Mackie Thump har bärhandtag och flexibla monteringsmöjligheter för både stativ och stolpe.

Supreme HS1

Högtalarstativ som passar PA-högtalare, en förvaringsväska medföljer i detta set.

Pulse Mikrofonkabel XLR hane - XLR hona 6 meter

XLR-kablarna från Pulse är konstruerade med slitstarka, störningsfria material som bibehåller en hög signalkvalitet, även över längre sträckor. Kabelns kontakter har helgjutna bakstycken med metallchassi som ger en lång livslängd. I förpackningen medföljer också färgkodsringar, så att du enkelt kan hålla reda på vilken kabel som går till vilken enhet.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.