Soundcraft Soundcraft EPM 6 + MackieThump 15
Soundcraft Soundcraft EPM 6 + MackieThump 15
Soundcraft Soundcraft EPM 6 + MackieThump 15
Soundcraft Soundcraft EPM 6 + MackieThump 15
Soundcraft Soundcraft EPM 6 + MackieThump 15
Artikelnummer: 1055436

Soundcraft Soundcraft EPM 6 + MackieThump 15

Kraftfullt PA-paket med mixer, 6 mikrofonförstärkare och högtalare

Webblager
Okänd leveranstid
Butikslager:
  • Kompakt mixer med 6 mikrofonförstärkare +48V
  • 2 stycken högtalare med stativ
  • 1300w per högtalare
11 490 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Här har du ett kraftfullt PA paket med mixerbord, högtalare, stativ och XLR kablar. Med en liten lätt mixer från Soundcraft, kompakta högtalare från Mackie och högtalarstativ från Supreme har du en kraftull men mobil lösning som passar lika bra till fest som till ditt event.

Paketet innehåller

  • 1x Mixerbord Soundcraft EPM 6
  • 2x Högtalare Mackie Thump 15"
  • 2x Högtalarstativ Supreme HS1
  • 2x mikrofonkabel Pulse XLR 6m

Soundcraft EPM 6

Soundcraft EPM 6 från EPM-serien är en i raden av mixerbord i den allt större Soundcraft familjen. Med EPM får man mycket för pengarna där mikrofonförstärkarna är hämtade direkt från de professionella Soundcrafts GB- & LX7ii mixerborden. Mixerbordet har en 3-bands svepbar EQ på alla mono ingångar och du finner även TRS insert ingångar för att koppla in externa effekter.

Mackie Thump 15"

Mackie Thump PA-högtalare har en kraftfull 1300 Watts Klass D-förstärkare som leverererar ut ditt ljud med dunkande bas och klara toner. En inbyggd digital 2-kanalsmixer låter dig ansluta mikrofoner, line-in och instrument och fyra olika högtalarlägen låter dig anpassa ljudet för din omgivning för alltid ha optimalt resultat på några sekunder. En Power Factor Correction håller strömförsörjningen stabil och garanterar bra prestanda. Mackie Thump har bärhandtag och flexibla monteringsmöjligheter för både stativ och stolpe.

Supreme HS1

Högtalarstativ som passar PA-högtalare, en förvaringsväska medföljer i detta set.

Pulse Mikrofonkabel XLR hane - XLR hona 6 meter

XLR-kablarna från Pulse är konstruerade med slitstarka, störningsfria material som bibehåller en hög signalkvalitet, även över längre sträckor. Kabelns kontakter har helgjutna bakstycken med metallchassi som ger en lång livslängd. I förpackningen medföljer också färgkodsringar, så att du enkelt kan hålla reda på vilken kabel som går till vilken enhet.
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.