Zoom H4n PRO All black
Zoom H4n PRO All black
Zoom H4n PRO All black
Zoom H4n PRO All black
Artikelnummer: 1050022

Zoom H4n PRO All black

Portabel ljudinspelare med stereomikrofon

Webblager
Finns i webblager
Butikslager:
 • Möjlighet till inspelning på fyra kanaler samtidigt
 • Naturtrogna mikrofonpreamps
 • Ergonomisk gummibeklädnad med förbättrad bakbelyst LCD-display
2 290 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

H4n PRO All Black

Zoom H4n Pro All-Black är en uppgraderad version av H4n. Den har två kombinerade jack/XLR-ingångar och naturtrogna mikrofonpreamps. Här får du här en ljudinspelare med förbättrat utförande och låg bruströskel som täcker alla dina behov och klara av de flesta situationer.

Fördelar

 • Möjlighet till inspelning på fyra kanaler samtidigt
 • Naturtrogna mikrofonpreamps
 • Ergonomisk gummibeklädnad med förbättrad bakbelyst LCD-display
 • Inbyggd X/Y-stereomikrofon, inställbar mellan 90° och 120°
 • Två mikrofon-/lineingångar med XLR/TRS komboingångar
 • Spelar in på SD och SDHC-kort på upp till 32 GB

Filmskaparens favorit

Den är fullmatad med funktioner som gör den till den perfekta ljudinspelaren till film. Med hjälp av den inbyggda X/Y-mikrofonen får du en fantastisk stereobild och två comboingångar låter dig dessutom använda dina favoritmikrofoner. Dessutom har den också en hörlurs-/line-utgång för att kunna skicka ljudet direkt in i din kamera.

Perfekt för konserter

H4n Pro är perfekt för att spela in liveframträdanden. Med en kapacitet på upp till 140 dB SPL kan den även hantera riktigt tunga basljud.

Podcasting och intervjuer

H4n Pro erbjuder kombinationen av mångsidig användning av mikrofoner, portabilitet och en överlägsen ljudkvalitet för att göra professionella röstinspelningar. Du kan även koppla in en mygga för att spela in podcasts och intervjuer. Ljudet sparas i WAV-format som är lätt att synka till video, eller koppla ljudet direkt till en kamera via 1/8”-utgången.

Tre inspelningslägen

Stereo-läge: Använder den inbyggda X/Y-mikrofonen (eller externa mikrofoner) och är användbart för att spela in liveframträdanden, akustiska instrument, dialog, m.m.
4CH-läge: Spela in med den inbyggda X/Y-mikrofonen och två externa mikrofoner samtidigt på fyra kanaler.
MTR-läge: Multi-track mode gör om din enhet till en fyra kanalers studio, med inbyggda effekter, överdubbningsfunktioner och möjligheten att att arbeta med tidigare inspelade ljudfiler.

Levereras med

 • H4n PRO All black
 • Etui
 • 2 st AA batterier
 • Bruksanvisning
 • Nedladdningskoder för Steinberg Cubase LE och WaveLab LE
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.