Ljudmixer

Med en ljudmixer kan du ta din ljudinspelning till nästa nivå. Mixa, editera och monitorera ljudet med full kontroll över alla kanaler. Så oavsett om du vill komma igång med en hemmastudio eller har en professionell ljudstudio har vi mixerbord och ljudmixers för alla behov till bra priser. Köp online eller besök oss i butik.

33 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Ljudinspelning
Varumärken
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.