Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Ljudmixer MixPre-3

Sound Devices Ljudmixer MixPre-3

Artikelnummer: 1033923

MixPre-3 är en kompakt ljudinspelare med tre XLR-anslutningar som även kan användas som ljudkort för en dator. Inspelaren kan monteras under en kamera med 1/4” stativgänga.

9 399 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

MixPre-3 är en kompakt ljudinspelare med tre XLR-anslutningar som även kan användas som ljudkort för en dator. Inspelaren kan monteras under en kamera med 1/4” stativgänga.

  • Kashmir mikrofonförstärkare
  • 32-bit A-D omvandlare
  • -130 dBV noise floor
  • Analog limiter

MixPre-3 låter dig spela in ljudet intern på enheten samtidigt som den agerar som ett ljudkort för en dator. Detta gör att du exempelvis kan spela in en backup på MixPre samtidigt som ljudet skickas vidare till valfritt program i datorn.

HDMI ingång för tidskod

Med HDMI ingången kan ljudinspelaren ta emot tidskod från en kamera. Detta underlättar när du ska synkronisera ljud och bild i efterbearbetningen. Genom HDMI-anslutningen kan du även trigga inspelning av ljudet från kameran, när du startar inspelningen på kameran börjar även MixPre-3 spela in ljudet.

Bluetooth

Med SoundDevices app kan du övervaka och styra inspelaren. Du kan bland annat se ljudnivåer, tidskod och lyssna på tidigare inspelningar.

Flerkanalig inspelning

Enheten spelar in den mixade signalen samtidigt som de individuella kanalerna spelas in som separata ljudspår. Materialet lagras på vanliga SD-kort.

Strömförsörjning

MixPro-3 levereras med en batterihållare för 4 st AA-batterier. Med dessa batterier får du ungefär 2-3 timmars inspelningstid. Som tillbehör finns batterihållare för 8 stycken AA-batterier samt batteriadapter för Sony L-serie. Enheten går även att strömförsörja via USB-C anslutningen.

AUX-ingång

Ljudinspelaren har en 3,5 mm tele AUX-ingång som kan spela in en 2-kanalig stereosignal exempelvis från en mikrofon eller ljudutgången från en kamera. Du kan även använda AUX-ingången för att ta emot tidskod från en extern enhet.

Anslutningar

3 stycken XLR ingångar
3,5 mm tele hörlursutgång
3,5 mm tele stereoutgång
3,5 mm tele AUX-ingång
USB-A och USB-C

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.