Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Ljudmixer StudioLive AR8 USB

Presonus Ljudmixer StudioLive AR8 USB

Artikelnummer: 1032728
4 150 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Presonus Ljudmixer StudioLive AR8 USB

Studio Live AR8 USB är en 8-kanals hybridmixer som gör det enkelt att mixa och spela in tv-shower, studioproduktioner, band, repetitioner, podcast och mycket mer.

Mixern är lätt, mångisdig och funktionsrik, med analoga anslutningar och digitala verktyg. Med Presonus Class A förstärkning och tre-bands EQ kan du skapa flerspårsinspelningar och lägga in bakgrundsspår i 24-bit 96-khz via USB 2.0. Spela in och spela upp ifrån den inbyggda SD-kort platsen. Strömma musik trådlöst via inbyggd blåtandsanslutning.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

VIKTIG INFORMATION! JUST NU HAR VI PROBLEM MED ATT GAMLA ORDER-SMS SKICKAS UT TILL VÅRA KUNDER. DETTA ÄR ETT TILLFÄLLIGT FEL SOM KOMMER ATT ÅTGÄRDAS SNARAST. VI BER OM URSÄKT FÖR DET SOM INTRÄFFAT OCH TACKAR FÖR VISAD FÖRSTÅELSE.  

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.