Artikelnummer: 1030763

Sennheiser Headsetkabel II-X3K1 med XLR och 6,3 mm, 2 met

Headsetkabel II-X3K1 med XLR och 6,3 mm, 2 met

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
990 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Headsetkabel med XLR

Sennheiser headsetkabel X3K1-P48 med XLR och 6,3 mm minitele. Denna kabel är 2 meter lång och passar headset HME 26-100.

Värdepaket

Headsetkabel med XLR

Sennheiser headsetkabel X3K1-P48 med XLR och 6,3 mm minitele. Denna kabel är 2 meter lång och passar headset HME 26-100.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.