Mikrofonskena StereoBar 20 cm

Røde Mikrofonskena StereoBar 20 cm

Artikelnummer: 1013156
499 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Montera två mikrofoner på en skena med StereoBar

Denna skena låter dig montera två mikrofoner för att få en stereoupptagning. StereoBar har avståndsmätningar och på 10 cm, 15 cm och 20 cm ifrån mitten på vardera sida. Skenan klarar lätt av vikten av två Röde K2-mikrofoner.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.