Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Mikrofon Mygga A.lav EZ

Aputure Mikrofon Mygga A.lav EZ

Artikelnummer: 1026627
  • Smidig mygga med 3,5mm kontakt till smartphone eller surfplatta.
  • Tre meter kabel för den lätt att placera.
  • Levereras med klämma, puffskydd, vindskydd och transportväska.
389 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Professionell rundupptagande mygga till mobilen

Aputures mikrofonmygga A.LAV EZ är en liten och smidig rundstrålande mikrofonmygga som enkelt ansluts till ljudingången (3,5mm-kontakt) på din mobiltelefon eller surfplatta. Perfekt för användning vid exempelvis filmning, podsändning, intervjuer eller när du vloggar. Du får ett klart och naturligt ljud med en frekvensrespons som är optimerad för tal. Myggan har en tre meter lång kabel som är kevlarförstärkt så att du slipper trassel.

Levereras med:

  • Vindskydd
  • Fodral

Läs vårt produkttest av Aputures A.LAV EZ på Photobloggen!

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.