Mygga för smartphones

Røde Mygga SmartLav+

Artikelnummer: 1013827
  • Professionell mygga har en rundupptagande kapsel
  • Myggan fungerar med smartphones som har 3,5 mm-kontakt
  • Sladden är 90 cm lång
589 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Mygga SmartLav+
SC1 kabel 3,5mm TRRS-hane till TRRS 3,5mm hona
Puffskydd WS-LAV 3-pack
1 033 SEK
Mygga SmartLav+
SC3 kabel 3,5mm TRRS-hona till 3,5mm TRS-hane
Lightning till 3,5 mm-adapter för hörlurar
877 SEK

Mygga för smartphones

Denna professionella mygga har en rundtagande kapsel av högsta kvalitet. Myggan fungerar med smartphones som har 3,5mm-kontakt och alla appar som tar ljudet från headset-kontakten.

SmartLav+ till iOS

Använder du SmarLav+ tillsammans med en iOS-enhet som har 3,5 mm-kontakt finns en dedikerad app, RØDE Rec, som kan laddas ner kostnadsfritt i AppStore. Tillsammans med SmartLav+ och RØDE Rec-appen förvandlas din iOS-enhet till en fullt utrustad ljudinspelare med ett brett utbud av förinställningar för att passa olika inspelningssituationer. Dessutom får du professionella redigeringsfunktioner och möjligheten att publicera ditt ljudmaterial på Soundcloud och Dropbox direkt från appen.

Sladden är 90cm lång och behöver du en förlängingskabel passar Röde SC1 3.5mm TRRS-Hane till 3.5mm TRRS-hona 6m utmärkt

Levereras med:

  • SmartLav+
  • Clips
  • Puffskydd
  •  

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.