Sony Mygga ECM-44BMP
Sony Mygga ECM-44BMP

Sony Mygga ECM-44BMP

Mygga ECM-44BMP

Artikelnummer: 302598
WebblagerFinns i webblager
Butik:
2 490 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
ECM-44 är en prisvärd myggmikrofon, lämplig för alla typer av röster. Den ger ett bra ljud och används ofta i företagspresentationer och tv-produktion. Den finns i fyra olika versioner, men denna ECM-44BMP har en 3,5 mm-kontakt med skruvgänga.

Smidig att använda
ECM-44 är ett prisvärt alternativ till vanliga handhållna mikrofoner, och att vara "hands-free" gör det möjligt för användaren att fokusera på framförandet istället för på tekniken.

Professionellt intryck
Vare sig man står framför en kamera eller vid en presskonferens så ger det ett mer professionellt intryck med användandet av en trådlös utrustning, dessutom i ett så litet format som en myggmikrofon.

Enkel att använda
Det kan ofta vara svårt att få till en bra ljudupptagning av röster men ECM-44 hjälper till att ge ett bra resultat. Denna mikrofonkapsel är tillverkad för att på bästa vis fånga människoröster genom sitt frekvensupptagningsområde, med en "topp" på de rätta ställena.

Levereras med:
  • Puffskydd
  • clip
  • fodral

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.