Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Mygga d:screet 4080-BM

DPA Mygga d:screet 4080-BM

Artikelnummer: 1026860
4 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Mygga d:screet 4080-BM
Adapter MicroDot till Sennheiser EW DAD6034
Magnethållare till d:screet 4080 DMM0016
6 338 SEK
Mygga d:screet 4080-BM
Förlängningskabel MicroDot 2,2 mm 5 meter
Adapter MicroDot till Sony DWX DAD6008
6 728 SEK

DPA d:screet 4080 myggmikrofon

Genom att kombinera en hög ljudkvalitet, låg synlighet och kardioid upptagningsförmåga passar d:screet 4080 till sändningar, konferenser och andra live framträdanden. Både i studion och i fält. Clip-monteringen absorberar vibrationer och låter dig rikta myggan, så den går bra att montera både höger- eller vänster-knäppta skjortor.

Läs mer om DPA d:screet 4080

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.