NT1-A Studiopaket

Røde NT1-A Studiopaket

Artikelnummer: 1033062
2 895 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Röde NT1-A Studiopaket

Komplett studiopaket bestående av en Röde NT1-A studiomikrofon, Pulse Akustikskärm PF36 och ett Dixon MS232BK Mikrofonställ. 

Fördelar:

  • Röde NT1-A studiomikrofon med lågt brus
  • Akustikskärm PF36 skärmar av omgivande ljud
  • Mikrofonställ med teleskopbom

Röde NT1-A är en kardioid mikrofon med väldigt lågt egenbrus, endast 5dBA. Det låga bruset och den höga kvaliteten gör den utmärkt för inspelning av sång och tal men även för inspelning av aukustiska instrument. NT1-A har låg distortion, hög SPL-kapacitet (137dB) och ett stort dynamiskt omfång.

Levereras med:

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.