NT-SF1 SoundField Ambisonic Microphone

Røde NT-SF1 SoundField Ambisonic Microphone

Artikelnummer: 1039263

Röde NT-SF1 tar upp ljudet i en 360º-sfär för att skapa ett äkta sourround ljud. Genom fyra stycken membran kan du spela in fyra stycken spår i A-Format som kan förvandlas till B-format via Rödes kommande SoundField Plugin. Mikrofonen är väldigt tyst och är en viktig del inom skapadet av 3D- och VR-upplevelser.

10 790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Ambisonic broadcast mikrofon

Röde NT-SF1 tar upp ljudet i en 360º-sfär för att skapa ett äkta surround-ljud. Genom fyra stycken membran (RØDE TF45C-kapslar) kan du spela in fyra stycken spår i A-Format som kan förvandlas till B-format via Rödes kommande SoundField Plugin. Mikrofonen är väldigt tyst vilket är en viktig del inom skapandet av 3D- och VR-upplevelser.

Fördelar

  • Tetraedrisk byggnad (Ambisonisk mikrofon)

Tetraedrisk byggnad

Med den tetraedriska byggnaden bestående av 4 kapslar kan mikrofonen ta upp hela ljudfältet i en 360º-sfär. Ljudupptagningarna kan användas i 3D- och VR-upplevelser. I efterarbetet kan du även välja vilken riktning av ljudfältet du önskar att använda.

 

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.