Mikrofonarm svart 23860

König & Meyer Mikrofonarm svart 23860

Artikelnummer: 1020722
1 995 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Köing & Meyer Mikrofonarm 23860
Svart mikronfonarm i modern design med både 3/8" och 5/8"-gänga. Armen har ett bordsfäste för snabb och enkel placering av mikrofon i studio. Armen klarar mikrofoner på upp till 1,5 kg och klämfästet med en bredd på 0-5 cm tillåter klämman att fästas vid många olika typer av ytor, släta som runda. Inkluderar kabel med 3-polig XLR-kabel på 6 meter.

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.