Audio kit till Zoom H5

Rycote Audio kit till Zoom H5

Artikelnummer: 1014945
1 155 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
Skydda din digitala utrustning
En kombinerad vindskydds- och upphängningslösning, innehåller allt som behövs för att skydda digitala handhållna inspelare från vindbrus och även för att isolera den från oönskade vibrationer. Det riktar sig till journalister, filmare, eller någon med en handhållen digital inspelare för att göra proffsiga ljudinspelningar utomhus.

Med den nya 1/4" till 3/8" Swivel Adapter, passar suspensionen alla portabla inspelare med en 1/4" invändig gänga. Suspensionen kan sedan monteras på en 3/8" utvändig gänga, mic stativ eller bom pole eller fästas på kamerans tillbehörssko.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.