Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Link TX-M2, trådlös handmikrofon

Røde Link TX-M2, trådlös handmikrofon

Artikelnummer: 1040569
2 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Röde Link TX-M2, trådlös handmikrofon

En högkvalitativ trådlös handmikrofon tillverkad för professionell ljudinspelning. Kan användas tillsammans med bl.a. Røde Link Filmmaker Kit.

Fördelar

  • Strömförsörjs av ett laddningsbart LB-1 Lithium-Ion batteri
  • Kondensormikrofon av hög kvalité
  • 10h batteritid

10h batteritid

Handsändaren TX-M2 drivs av ett Li-ion batteri men kan även använda 2 stycken AA-batterier. Batteritiden vid användning är cirka 10 timmar.

Levereras med:

  • Röde Link TX-M2
  • LB-1 batteri

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.