Luftdämpat belysningsstativ till LED-belysning, blixt och tillbehör

SP TECH Lightstand LS-AC2470

Artikelnummer: 1049633
 • Vändbar tapp med skruvgänga 1/4" och 3/8"-gänga
 • Luftdämpning skyddar dina fingrar och din utrustning
 • Arbetshöjd mellan 84–247cm
 • Klarar belastning upp till 4kg
 • Stativet blir endast 74cm långt när det är hopfällt
 • Tryggt köp – tre års garanti
699 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Lightstand LS-AC2470
Lightstandbag LB1
Red Whips 12-pack
1 117 SEK
Lightstand LS-AC2470
Studioklämma Svart/Orange medium 2 st
Reflexskärm Hållare 70-170cm
1 487 SEK

Belysningsstativ för alla tillfällen 

Detta är ett perfekt belysningsstativ för din dig som vill montera belysning eller annan utrustning på ett kompakt stativ med generös höjd. Det passar utmärkt oavsett om du är på kontoret, i vardagsrummet, studion eller på en on location-fotografering.

Fördelar

 • Montera din utrustning säkert
 • Vändbar tapp med skruvgänga 1/4" och 3/8"-gänga
 • Luftdämpning skyddar dina fingrar och din utrustning
 • Arbetshöjd mellan 84-247 cm
 • Klarar belastning upp till 4 kg
 • Dubbelstagad benbas för extra stabilitet

Väskan ingår inte i denna produkten, du hittar den under passande tillbehör. 

Underlätta din fotografering med belysningsstativ

Fäst din LED-belysning, blixt, reflexskärm eller annan utrustning på ett belysningsstativ för att frigöra dina händer och ge dig maximal kontroll över din fotografering. Du kan montera utrustning som antingen har 1/4"- eller 3/8"-gänga eller 5/8"-fäste med hjälp av den vändbara tappen som medföljer med stativet och justera till önskad höjd.

Luftdämpning skyddar både dig och din utrustning

Stativet är luftdämpat vilket gör att du enkelt och säkert kan justera stativets höjd utan att behöva plocka bort din utrustning. Dämpningen hjälper dig lossar skruvarna som håller fast pelarsektionerna för att du inte ska låta din utrustning få åka fritt fall. Luftdämpningen bromsar röret när den går tillbaka i sitt ursprungsläge så får en lung och kontrollerad nedsänkning, vilket skyddar både din utrustning och dina fingrar. Passa även på att köp smarta tillbehör till dina stativ som exempelvis klämmor, hållare eller sandsäckar. Allt detta hittar du under fliken passande tillbehör.Det finns även mer saker du kan införskaffa till ditt stativ, som exempelvis stativväska, klämmor, hållare eller sandsäckar alla smarta tillbehör hittar du under fliken passande tillbehör. Stativet är luftdämpat vilket gör att du enkelt och säkert kan justera stativets höjd utan att behöva plocka bort den monterade utrustningen.

Levereras med 

 • SP TECH Lightstand LSAC2470
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.