Luftdämpat belysningsstativ för lite tyngre utrustning

CARUBA LS-5

Artikelnummer: 1051087
  • Klarar maximal belastning upp till 10 kg
  • Blir 300 cm högt och väger 2,7 kg
  • Består av tre sektioner som kan justeras med hjälp av lättanvända skruvlås
990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Caruba LS-5 belysningsstativ är luftdämpat och består av tre sektioner som kan justeras med hjälp av lättanvända klämlås. Caruba LS-5 belysningsstativ ger dig en stabil bas för dina tyngre blixtar, reflexskärmar eller bakgrundsbommar.

Fördelar

  • Klarar maximal belastning upp till 10 kg
  • Blir 300 cm högt och väger 2,7 kg
  • Justerbara bottenspindel (spreader) för

Stabilt belysningsstativ med flera monteringsmöjligheter

LS-5 har en justerbar bottenspindel (spreader) för att stativet ska kunna placeras på ojämna ytor. Belysningsstativet väger 2,7 kg och har en maximal höjd på 300 cm och klarar maximal belastning upp till tio kg. På stativets topp sitter det en universell tapp där du fäster din blixt eller LED-belysning på. Du kan även montera utrustning som har standard 16 mm fäste (5/8”) eller ¼"-skruvgänga.

Levereras med

  • Caruba LS-5 belysningsstativ
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.