Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

LED-belysning S4D studiokit

Akurat LED-belysning S4D studiokit

Artikelnummer: 1023620

LED-panel på 30x26 cm i robust aluminium med högeffektiva lysdioder, utbytbar optik och möjlighet att justera ljusstyrkan utan att påverka färgtemperaturen

6 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

LED-belysning S4D studiokit
Belysningsstativ luftbromsat VC8008K
Nätdel/batteriladdare V2 för V-mount batterier
10 079 SEK
LED-belysning S4D studiokit
Nätadapter till S4 och S8BI
Linsset till S4, set of 4 lenses 30 degree with
8 039 SEK

Akurat S4D studiokit

LED-panel på 30x26 cm i robust aluminium med högeffektiva lysdioder, utbytbar optik och möjlighet att justera ljusstyrkan utan att påverka färgtemperaturen vilket gör den perfekt för användning både utomhus och i studion. Panelen avger maximalt ljusflöde upp till 5000 lumen. Den är konstruerad i dubbel balansteknik, baserad på en ny platt SMD-lysdioder med hög effekt och färgåtergivning. Färgtemperaturen är 5600 kelvin vilket motsvarar dagsljus.

Du kommer att få ett starkt och en stor ström av mjukt ljus av hög kvalitet, helt fritt från flimmer. Ljusets vinkel uppgår till 120 grader vilket gör att du kan ljussätta stora områden från relativt litet avstånd.

Kontrollpanelen är placerad på baksidan och består av kontrollknappar samt en display som visar aktuell ljusstyrka i procent, LEDs signalerar ljusets sätt, uttag för batteri och uttag för nätadapter. S4 strömförsörjs via en nätadapter.
 

Levereras med:

  • S4
  • Nätadapter

OBS! Bilden visar bakssidan på S4Bi med justerbar färgtemperatur. Reglagen för att ändra färgtemperaturen finns INTE på S4D

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.