Kraftfull LED-belysning med COB-teknologi

Godox LED-Belysning SL-200 200W 5600K

Artikelnummer: 1046300
 • Kraftfull LED-belysning med flimmerfritt dagsljus
 • Bowensbajonett ger ett stort utbud av ljusformare
 • Hög ljusstyrka på 12 000 Lux på 1 meter
4 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

LED-Belysning SL-200 200W 5600K
Belysningsstativ Luftbromsat
Parabolisk deep softbox 90cm
6 688 SEK
LED-Belysning SL-200 200W 5600K
Softbox 60X90cm med raster Bowens-S
Barndoors Reflektor Kit
6 198 SEK

Kraftfull LED-belysning med COB-teknologi

Godox SL-200 är en mycket kraftfull LED-belysning (200W), med modern COB-teknologi, som avger ett flimmerfritt dagsljus på 12 000 Lux på 1 meter. Detta är en kraftfull LED-belysning för dig som vill ljussatta med ditt eget dagsljus och kunna använda dig av ljusformare.

Fördelar

 • Kraftfullt flimmerfritt LED-ljus på 200W
 • 12 000 Lux på 1 meters avstånd
 • Television Light Consistency Index, TLCI  >95
 • Ställbar effekt
 • Bowens bajonett ger ett stort utbud av ljusformare
 • Fjärrkontroll ingår
 • Kraftfull LED-belysning

Kraftfull LED-belysning med flimmerfritt dagsljus

LED-belysningen Godox SL-200 är en mycket kraftfull LED-belysning (200W), med modern COB-teknologi, som avger ett flimmerfritt dagsljus (5600°K) för filmning och videoproduktion. LED-ljuset har en hög ljusstyrka, upp till 12 000 Lux på 1 meter vilket ger ordentlig med ljus för att fylla upp studion med eller utan ljusformare. Belysningen är designad för användning inom video- och filmproduktio. Belysningen har ställbar effekt mellan 10–100% och radiostyrning (433MHz) via den medföljande fjärrkontrollen. Chassit är konstruerat av metall och på undersidan har belysningen ett tiltbart stativfäste för att du ska kunna montera det på exempelvis ett belysningsstativ, bom eller andra tillbehör med 16mm-fäste.

Stort utbud av ljusformare

Godox SL-200 har en Bowens-bajonettfattning (Bowens/ Aputure/ Visico), vilket gör det möjligt för dig att använda olika ljusformare för att få full kontroll av ljusspridningen. Belysningen går att använda med allt ifrån fresnel för att förstärka ljuset, skärmklaffar för att skärma av eller en softbox för att få mjukt ljus. (ljusformare ingår ej, se passande tillbehör). Godox SL-200W har även ett paraplyfäste för dig som använder paraplyer.

Kontrollera belysningen med fjärrkontroll

Godox SL-200 kan styras via den medföljande fjärrkontrollen (Godox RC-A5) eller via reglagen på baksidan av armaturen. På baksidan finner du även en blå bakgrundsbelyst LCD-display, som tydligt visar den inställda effekten (10–100%), inställd radiokanal, radiogrupp och belysningens arbetstemperatur. Belysningen har kontinuerlig övervakning av arbetstemperaturen och den kyls både passivt och aktivt kylsystem.

Godox SL-200 har ett integrerat och modernt 16-kanalers radiosystem (433MHz). Om man har flera Godox-belysningar så kan man dela upp enheterna i olika grupper (A/B/C/D/E/F) och ändra ljusstyrkan på respektive grupp via fjärrkontrollen. Radiosystemet stödjer 16 radiokanaler, för att olika studios i samma anläggning kan använda sina belysningar utan att störa varandra. Fjärrkontrollen drivs av 2 AAA-batterier (batterier ingår ej). På baksidan finns även uttag för nätkabel (230V) som du kopplar in i vägguttaget.

Levereras med

 • Godox SL-200
 • Transportkåpa
 • Godox RC-A5 Fjärrkontroll
 • Paraplyreflektor
 • Nätkabel 230V

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.