Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Bakgrund HiLite 1,8 x 2,15m

Lastolite Bakgrund HiLite 1,8 x 2,15m

Artikelnummer: 43150
6 595 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

HiLite 1,8 x 2,15 m

HiLite är en portabel lösning för att kunna frilägga motivet även vid fotografering utanför studion. Tack vare att HiLite kräver väldigt lite och är helt självstående finns möjligheten att få en vit friläggningsbakgrund eller använda den som en stor softbox även när utrymmet är begränsat.

Fördelar:

  • Belyst
  • Helt fristående
  • Lätt att transportera

 

Belyst

Den unika designen med möjligheten att belysa bakgrunden inifrån ger dig en helt vit yta som gör det lätt att frilägga ditt motiv utan att ljuset från bakgrunden påverkar motivet. En speciell konstruktion gör att hela bakgrunden blir jämt belyst så du får samma ljusnivå över hela bilden. Som ljuskälla används en studioblixt som placeras bredvid HiLiten vilket gör att hela uppsättningen tar väldigt lite golvyta.

Lätt att transportera

När du ska flytta med dig HiLite går den att fälla ihop och blir ungefär en tredjedel av sin uppfällda storlek.

Softbox

När du inte använder HiLite som en bakgrund fungerar den även som en väldigt stor softbox för att skapa ett mjukt och omslutande ljus. Då HiLite tar väldigt lite golvyta så gör den det även möjligt att nyttja effekten av en både en helt vit bakgrund och stor softbox i begränsade utrymmen.


 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.