Bakgrund ihopfällbar svart/vit 1,8x2,15m

Lastolite Bakgrund ihopfällbar svart/vit 1,8x2,15m

Artikelnummer: 314164
2 190 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Två bakgrunder i en. Mycket praktisk och användbar bakgrund. Denna bakgrund är rektangulära med rundade hörn och har ett starkt stålband insytt i kanten. Detta gör dem självstagande så att de kan lutas mot vägg eller hängas eller fästas i hållare. Hopvikta är de ett platt paket på 80 cm i storlek. Fodral medföljer.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.