Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Väggfäste för 3 st bakgrunder inkl. 2 st superb

Fotobestway Väggfäste för 3 st bakgrunder inkl. 2 st superb

Artikelnummer: 1039758
699 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

Fotobestway Väggfäste för 3 st bakgrunder inklusive 2 st Superb Clamp

Fotobestway väggfäste för tre stycken bakgrunder vilket gör att du snabbt kan byta bakgrund mot en annan under fotograferingen, utan behöva rulla upp bakgrunden för hand. Detta kitet med Superb Clamp gör att du kan montera dina väggfästen på belysningstativ, stolpar eller autopoles.

Fördelar

  • Kan monteras på belysningstativ, stolpar eller autopoles
  • Klarar tre fonder med expandrar monterade åt gången

Expandrar

Till denna bakgrundsupphängning behöver du köpa till rullexpandrar vilket göra att du kan enkelt kan rulla upp eller ned bakgrunden genom att rulla kedjan tills bakgrunden är på plats. 

Levereras med

  • 2 x svarta väggfästen
  • 2 x superB Clamp
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.