Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Belysningsstativ för Anova

Rotolight Belysningsstativ för Anova

Artikelnummer: 1015553
  • Stadig bas med fyra luftdämpade kolumner
  • Stativet är kompakt och smidigt att bära
  • Alla gångjärn och lås är gjorda av gjuten metall för att ge styrka och hållbarhet
1 045 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Stadigt belysningsstativ
Detta stativ har en stadig bas med fyra luftdämpade kolumner som ser till att din belysningsutrustning står stadigt. Stativet är kompakt och smidigt att bära med sig till olika platser. Alla gångjärn och lås är gjorda av gjuten metall för att ge styrka och bätter hållbarhet.

1/4''- och 3/8''-gänga

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.