Klämma M035VR super clamp aluminium svart

Manfrotto Klämma M035VR super clamp aluminium svart

Artikelnummer: 1036561
449 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

VR superclamp M035VR

Manfrotto VR Super Clamp är lätt att använda, stark och pålitlig. Den är helt tillverkad av aluminium och är den perfekta klämman för professionella som letar efter ett pålitligt, praktiskt verktyg för deras VR-filmning. Den är inte bara omtänksamt utformad för att göra uppsättningen enkel, den är också tillräckligt starkt för alla utmaningar, även för de mest krävande tagningar.

VR Superclamp

  • Extra hållbar Super Clamp av aluminium
  • Förankrar 360-kameror till runda och plana ytor
  • Stöder upp till 15kg
  • Håller 360-kameror stadigt på plats
  • Full kontroll över alla rörelser, för snabba och korrekta resultat

Detta anpassningsbara tillbehör stöder upp till 15 kg, men tack vare den kompakta aluminiumstommen väger den endast 430 g, så den slinker lätt ner i väskan i slutet av dagen. Dessutom sträcker den sig från 13 mm till 55 mm, så du kan använda den med en mängd tillbehör problemfritt. För att komma igång, lås bara på plats i ett par snabba drag. Du kan lita på dess utmärkande funktion: möjligheten att hålla allt säkert låst i position.

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.