Superb-Clamp klämfäste inkl 16mm adapter

Fotobestway Superb-Clamp klämfäste inkl 16mm adapter

Artikelnummer: 1039760
299 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Fotobestway SuperB Clamp/blixtfäst inklusive 16mm adapter

Detta är tillbehöret som du kan fästa din studioblixt, LED-belysning, reflexskärm eller andra tillbehör i. SuperB Clamp har kraftiga käftar som du enkelt skruvar fast i exempelvis bord, bänkar, stolpar, rör, belysnings-, kamerastativ eller autopoles. Med den vändbara adaptern kan du använda antingen 1/4" eller 3/8" skruv efter dina behov.

Fördelar

  • Går att fästa på det mesta ex. bord, stolpar, autopoles, stativ osv.
  • 16mm-adapter medföljer

Unviersellt fäste

SuperB Clamp med sina käftar som öppnar sig lite över 6 cm kan de klämmas fast på det mesta. Det går att förlänga SuperB Clamp genom att införskaffa en förlängningsarm (ingår ej) om du vill exempelvis få ut en studioblixt längre ut från fästet för att en enkelt kunna vrida på den.

Levereras med

  • Fotobestway SuperB Clamp
  • 16mm adapter

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.