Phottix Sandsäck Stay-Put II medium
Artikelnummer: 1029513

Phottix Sandsäck Stay-Put II medium

Tyng ner ditt stativ för maximal stabilitet

Webblager
Beställd. Okänd leveranstid
Butikslager:
  • Sandsäck i kraftigt nylon
  • Har två fickor med dragkedja
  • Kan fyllas till en totalvikt av ca 6 kg
379 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Sandsäck/motvikt som håller ditt stativ på plats. Den kan exempelvis användas för att hålla fast ditt kamera- eller belysnings-stativ när det blåser ute, om marken är ojämn eller om du vill få stativen att bli stabilare i din studio.

Phottix Stay Put Sandbag II är tillverkad i kraftigt nylontyg och har två fickor med dragkedja. Fickorna fyller du med lämpligt fyllnadsmaterial. Sandsäcken är försedd med ett bärhandtag samten fästögla med karbinhake för fastsättning.

Sandsäck Stay-Put II Medium kan fyllas till en totalvikt av ca 6 kg (fyllnadsmaterial ingår ej).

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.