ExpoDisc 2.0 77 mm

Rogue ExpoDisc 2.0 77 mm

Artikelnummer: 1018215
649 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Rätt vitbalans
Med ExpoDisc kan du snabbt ställa in vitbalansen för både fotografering och filminspelning. Efterarbetet kommer att gå så mycket snabbare då du får bilden mer eller mindre perfekt på en gång.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.